• spanduk sirah

Pagar Wire Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC Rega FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set
Diameter kawat 3.0mm-6mm
Ukuran Mesh 50 × 100,50x200mm, 60x200mm, minangka panyuwunan
Dhuwur / Jembar Dhuwur 1.0-2.0m, Jembaré 1.5-2.5m
Perawatan lumahing Galvanis, lapisan PVC
Kaluwihan
1) Posting pager digawe karo pouring beton, karo biaya murah.
2) Kekuwatan dhuwur, stabilitas sakabèhé apik.
3) Lapisan lapisan plastik warna nduweni efek anti-karat lan dekoratif sing apik.
4) Perimeter pager nduweni harmoni lan wawasan sing apik.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Jaring kawat baja tahan karat

      Jaring kawat baja tahan karat

      1. Bahan baku: 201.202.302, 304 304L 316 316L.2. Pengukur: a.Diameter kawat: 0.01mm-5mm b.Mesh: 3-500 mesh c.Jembar: 0,5m-5m d.Dawane : 30m 3. Cara Anyaman : a.Tenun polos b.tenun kepar c.Tenun Walanda 4. Kapabilitas a.tahan asam, b.tahan alkali c.tahan suhu dhuwur d.gaya tarik dhuwur e.nyandhang resistance

    • Gabion / kothak Gabion

      Gabion / kothak Gabion

      Bahan Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis elektro, kawat galvanis panas-dicelup, kawat dilapisi PVC, kawat Galfan, kawat PE Harga FOB Tianjin (USD/m2) Diameter kawat (mm) 2.0-4.0 kanggo kawat bolong;3.0-3.4mm kanggo kabel selvage;2.0-2.2mm kanggo lacing wire $0.5-3.3 Mesh ukuran/bukaan 60*80mm, 80*100mm, 100*120mm, 120*150mm, 180*200mm, etc Ukuran kothak(m) 1x1x0.3 1x1x0.3 1x1x0.5 1x1x0.5 .5 2x1x1 4x2x1 1x1x1 3x1x1 6x2x0.3 6x2x1 Minangka panyuwunan Perawatan lumahing Galvanis, Coaed plastik, Galfan dilapisi

    • Wire mesh sing dilas

      Wire mesh sing dilas

      Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm

    • Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

      Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

      Diameter kawat (ketebalan): 0.6-4mm Perawatan permukaan: galvanis, anil ireng, dilapisi PVC Packing: 1kg-50kg / roll, plastik ing njero & hessian njaba

    • Kandhang / kandhang jebakan

      Kandhang / kandhang jebakan

      Rega FOB Tianjin: $3.5-12.5usd/set

    • Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

      Kaca Jendela Kaca & Jendela Plastik...

      Mesh 18×16,17×15,14×14,12×12,30×30,40×40,50×50,60×60,70-100mesh,dll Harga FOB Tianjin(USD/m2) Bahan Fiberglass,plastik ,nilon $0.1-0.35 Bobot 40-150g/m2 Jembar 0.2-2m Dawane 10m,20m,25m,30m,50m,100m,180m,200m, etc Werna Grey, putih, biru, ijo, ireng, coklat, lsp