• spanduk sirah

Welded Wire Mesh

  • Pagar Wire Mesh

    Pagar Wire Mesh

    Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC Harga FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set Wire Diameter 3.0mm-6mm Ukuran Mesh 50 × 100,50x200mm, 60x200mm, minangka panyuwunan Panjenengan Dhuwur / Jembar Dhuwur 1.0-2.0m, Jembaré 1.5-2.5m Perawatan Lumahing Galvanis, lapisan PVC Kaluwihan 1) Pos pager digawe karo tuang beton, kanthi biaya murah.2) Kekuwatan dhuwur, stabilitas sakabèhé apik.3) Lapisan lapisan plastik warna nduweni efek anti-karat lan dekoratif sing apik.4) Lingkar pagar nduweni ...
  • Wire mesh sing dilas

    Wire mesh sing dilas

    Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm