• spanduk sirah

Wire mesh sing dilas

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', lsp Rega FOB Tianjin(USD/Roll)
Pangobatan lumahing Electro galvanis, Hot-dipped galvanis, lapisan PVC $ 2-39 / ROLL
Packing Kertas lan plastik anti banyu
Jembar 0,2-2m
dawa 10m, 20m, 25m, 30m utawa customer dijaluk
Diameter kawat 0.35mm-3mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Gabion / kothak Gabion

      Gabion / kothak Gabion

      Bahan Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis elektro, kawat galvanis panas-dicelup, kawat dilapisi PVC, kawat Galfan, kawat PE Harga FOB Tianjin (USD/m2) Diameter kawat (mm) 2.0-4.0 kanggo kawat bolong;3.0-3.4mm kanggo kabel selvage;2.0-2.2mm kanggo lacing wire $0.5-3.3 Mesh ukuran/bukaan 60*80mm, 80*100mm, 100*120mm, 120*150mm, 180*200mm, etc Ukuran kothak(m) 1x1x0.3 1x1x0.3 1x1x0.5 1x1x0.5 .5 2x1x1 4x2x1 1x1x1 3x1x1 6x2x0.3 6x2x1 Minangka panyuwunan Perawatan lumahing Galvanis, Coaed plastik, Galfan dilapisi

    • Pagar Wire Mesh

      Pagar Wire Mesh

      Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC Harga FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set Wire Diameter 3.0mm-6mm Ukuran Mesh 50 × 100,50x200mm, 60x200mm, minangka panyuwunan Panjenengan Dhuwur / Jembar Dhuwur 1.0-2.0m, Jembaré 1.5-2.5m Perawatan Lumahing Galvanis, lapisan PVC Kaluwihan 1) Pos pager digawe karo tuang beton, kanthi biaya murah.2) Kekuwatan dhuwur, stabilitas sakabèhé apik.3) Lapisan lapisan plastik warna nduweni efek anti-karat lan dekoratif sing apik.4) Lingkar pagar nduweni ...

    • Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

      Kaca Jendela Kaca & Jendela Plastik...

      Mesh 18×16,17×15,14×14,12×12,30×30,40×40,50×50,60×60,70-100mesh,dll Harga FOB Tianjin(USD/m2) Bahan Fiberglass,plastik ,nilon $0.1-0.35 Bobot 40-150g/m2 Jembar 0.2-2m Dawane 10m,20m,25m,30m,50m,100m,180m,200m, etc Werna Grey, putih, biru, ijo, ireng, coklat, lsp

    • Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

      Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

      Diameter kawat (ketebalan): 0.6-4mm Perawatan permukaan: galvanis, anil ireng, dilapisi PVC Packing: 1kg-50kg / roll, plastik ing njero & hessian njaba

    • Layar Jendela Aluminium

      Layar Jendela Aluminium

      * Material: Aluminium-magnesium alloy * Processing mode: Plain weave * Klasifikasi: I. Aluminium-magnesium alloy layar jendhela;II.PVC ditutupi aluminium-magnesium alloy layar jendhela;III.Epoxy aluminium-magnesium alloy layar jendhela.* Dianggo: layar jendhela.* Spesifikasi: LAYAR JENDELA ALUMINIUM ALLOY Ukuran Mesh (In mesh) Diameter Kawat (Ing BWG) Jembar & Panjang 14 x 14 mesh 31/32 Jembar: 0.5m-1.5m Dawane: 25m, 30m, 50m minangka panyuwunan. x 14...

    • Kandhang / kandhang jebakan

      Kandhang / kandhang jebakan

      Rega FOB Tianjin: $3.5-12.5usd/set