• spanduk sirah

Produk

  • Silet Barbed

    Silet Barbed

    Razor Barbed Wire Kawat silet, uga dikenal minangka kabel silet, kabel silet, minangka jaring pengaman anyar.Fitur: Produk iki nduweni efek nyegah, ayu, konstruksi trep, ekonomis lan fitur liyane sing luar biasa.Aplikasi: utamané digunakake kanggo Apartemen Taman, Unit organisasi, pakunjaran, pos, pangayoman tapel wates, etc. Quan Jin.Info Teknis saka PVC Coated Barbed Iron Wire: Inti PVC Coated Barbed Iron Wire bisa dadi kawat wesi galvanis utawa kawat wesi anil ireng.Aneka warna seperti g...
  • Kawat PVC

    Kawat PVC

    Paket Kawat Plastik Deskripsi Produk Kawat PVC plastik dibungkus nganggo kawat partikel seragam, kawat galvanis, lapisan kasebut nduweni adhesi sing kuat, gloss apik, keseragaman lapisan, ketangguhan dhuwur, tahan karat sing apik, lan liya-liyane, produk kanggo diikat, konstruksi, dekorasi lan industri liyane.Kawat galvanis berkualitas tinggi sing digawe saka bahan mentah, liwat proses jero plastik lan kawat wesi galvanis kanggo nggawe kombinasi sing kuat karo anti-tuwa, anti-karat, anti-retak, lan liya-liyane, ...
  • PVC Coated Welded Wire Mesh (Ijo)

    PVC Coated Welded Wire Mesh (Ijo)

    Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm
  • PVC Welded Wire Mesh

    PVC Welded Wire Mesh

    Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm
  • Jaring kawat baja tahan karat

    Jaring kawat baja tahan karat

    1. Bahan baku: 201.202.302, 304 304L 316 316L.2. Pengukur: a.Diameter kawat: 0.01mm-5mm b.Mesh: 3-500 mesh c.Jembar: 0,5m-5m d.Dawane : 30m 3. Cara Anyaman : a.Tenun polos b.tenun kepar c.Tenun Walanda 4. Kapabilitas a.tahan asam, b.tahan alkali c.tahan suhu dhuwur d.gaya tarik dhuwur e.nyandhang resistance
  • Pagar Wire Mesh

    Pagar Wire Mesh

    Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC Harga FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set Wire Diameter 3.0mm-6mm Ukuran Mesh 50 × 100,50x200mm, 60x200mm, minangka panyuwunan Panjenengan Dhuwur / Jembar Dhuwur 1.0-2.0m, Jembaré 1.5-2.5m Perawatan Lumahing Galvanis, lapisan PVC Kaluwihan 1) Pos pager digawe karo tuang beton, kanthi biaya murah.2) Kekuwatan dhuwur, stabilitas sakabèhé apik.3) Lapisan lapisan plastik warna nduweni efek anti-karat lan dekoratif sing apik.4) Lingkar pagar nduweni ...
  • Gabion / kothak Gabion

    Gabion / kothak Gabion

    Bahan Kawat baja karbon rendah, kawat galvanis elektro, kawat galvanis panas-dicelup, kawat dilapisi PVC, kawat Galfan, kawat PE Harga FOB Tianjin (USD/m2) Diameter kawat (mm) 2.0-4.0 kanggo kawat bolong;3.0-3.4mm kanggo kabel selvage;2.0-2.2mm kanggo lacing wire $0.5-3.3 Mesh ukuran/bukaan 60*80mm, 80*100mm, 100*120mm, 120*150mm, 180*200mm, etc Ukuran kothak(m) 1x1x0.3 1x1x0.3 1x1x0.5 1x1x0.5 .5 2x1x1 4x2x1 1x1x1 3x1x1 6x2x0.3 6x2x1 Minangka panyuwunan Perawatan lumahing Galvanis, Coaed plastik, Galfan dilapisi
  • Kandhang / kandhang jebakan

    Kandhang / kandhang jebakan

    Rega FOB Tianjin: $3.5-12.5usd/set
  • Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

    Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

    Mesh 18×16,17×15,14×14,12×12,30×30,40×40,50×50,60×60,70-100mesh,dll Harga FOB Tianjin(USD/m2) Bahan Fiberglass,plastik ,nilon $0.1-0.35 Bobot 40-150g/m2 Jembar 0.2-2m Dawane 10m,20m,25m,30m,50m,100m,180m,200m, etc Werna Grey, putih, biru, ijo, ireng, coklat, lsp
  • Layar Jendela Aluminium

    Layar Jendela Aluminium

    * Material: Aluminium-magnesium alloy * Processing mode: Plain weave * Klasifikasi: I. Aluminium-magnesium alloy layar jendhela;II.PVC ditutupi aluminium-magnesium alloy layar jendhela;III.Epoxy aluminium-magnesium alloy layar jendhela.* Dianggo: layar jendhela.* Spesifikasi: LAYAR JENDELA ALUMINIUM ALLOY Ukuran Mesh (In mesh) Diameter Kawat (Ing BWG) Jembar & Panjang 14 x 14 mesh 31/32 Jembar: 0.5m-1.5m Dawane: 25m, 30m, 50m minangka panyuwunan. x 14...
  • Wire mesh sing dilas

    Wire mesh sing dilas

    Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm
  • Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

    Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

    Diameter kawat (ketebalan): 0.6-4mm Perawatan permukaan: galvanis, anil ireng, dilapisi PVC Packing: 1kg-50kg / roll, plastik ing njero & hessian njaba