• spanduk sirah

Masalah apa sing kudu digatekake nalika nginstal permukaan net pager

Syarat kanggo instalasi permukaan pager yaiku produk sing dipilih kanthi inspeksi kualitas, kalebu tahan suhu dhuwur, anti-tuwa lan tahan karat.Bentuk permukaan bolong minangka instalasi telung dimensi sing apik banget.Bentuk lan tingkat permukaan bolong minangka panggonan telung dimensi sing apik banget.Wangun lan tingkat saka lumahing net beda karo sing digunakake karo apik telung dimensi I jinis.Pager pager sing dipasang kanthi dikarepake adhedhasar properti anti-tuwa sing cocog kanggo instalasi perlindungan lingkungan ruangan, lan ora gampang ngasilake karat lan karat sing reged.Kanggo nginstal bahan mentah kanthi bentuk permukaan bolong, instalasi setelan tingkat konfigurasi perlu.Penyetor setelan kanggo luwih ngiyataken kekandelan Processing saka lumahing bolong sakabèhé, lan ngleksanakake isolasi apik lan isolasi kanggo bahan mentahan kayata kabel baja karbon kurang, kabel wesi ireng, kabel baja lan ing, kang gampang teyeng. .Keperluan telung dimensi standar kanggo ngisolasi lan pangayoman diwenehake Pentinge pemukiman maneh.

Kanggo instalasi jaring pager, adhedhasar kelembutan lemah situs sing nyata, sing nduweni instalasi telung dimensi sing apik.Tingkat sakabèhé saka lumahing wangun bolong digunakake iku wangun karo panggonan seko, tingkat setelan saka bahan mentahan, lan setelan aperture dicocogake kanggo dikarepake telung dimensi apik.Kanggo wektu tundha katon, iku tingkat karo instalasi lan nggunakake.Lumahing jaringan minangka permukaan bolong wangun sing cocog kanggo panjaluk panggonan. Dhuwur kolom sing dibutuhake lengkap.Ing dhuwur saka kolom kanggo ditempelake ing jugangan utawa kanggo nginstal chassis lan dhasar aksesoris beda beda.Yen dhuwur saka lumahing net pager padha ndudhuk lan ditempelake, iku bakal 30-50 cm luwih dhuwur tinimbang dhuwur saka kolom dibutuhake kanggo instalasi saka sasis lan basa kanggo ngiyataken setelan saka requirement stabilitas kolom, supaya minangka kanggo éling instalasi telung dimensi saka lumahing bolong efek Solid.


Wektu kirim: Jun-03-2019