• spanduk sirah

Efek saka papan panggonan struktur modeling aperture lumahing layar

Struktur modeling aperture layar bisa dicetak.Lapisan pamriksa kualitas sing beda-beda dipilih kanggo permukaan layar.Syarat kekandelan pangolahan teknis saka lapisan bolong bentuk sing diwenehake dening pamriksa kualitas sing beda yaiku keseragaman lan instalasi sakabèhé inspeksi kualitas.Ukuran aperture saka lumahing bolong external digunakake dening instalasi sakabèhé diduweni dening property telung dimensi apik, lan materi saka lumahing wangun bolong apik banget. instalasi lan nggunakake jaringan hirarki kekandelan Processing lumahing bisa disetel kanggo duwe instalasi ngalangi saka wangun struktur modeling aperture saka pilihan saka persegi dowo, bunder, prismatic, elips, kothak lan beda tingkat instalasi nyetel kanggo nggunakake wangun saka lumahing jaringan bisa diwenehake Modeling aperture bolong nduweni pinunjul saka referensi pilihan.

Wangun lumahing layar digunakake ing instalasi lengkap, instalasi setelan bahan mentahan kanggo duwe dikarepake perlu, nggunakake panggonan seko beda saka wangun lumahing bolong dikarepake sumber, kabeh apik instalasi telung dimensi saka lapisan ngelawan saka kekandelan. saka kabutuhan inspeksi kualitas telung dimensi, instalasi saka macem-macem tingkat kekandelan Processing duwe tenan lan dikarepake Gamelan kanggo operate tujuan pengawasan kualitas lengkap iku duwe Jumlah apik saka ngalangi bisa duwe tingkat kontak karo lumahing jaringan. nduweni firmness, flatness lan pengawasan kualitas sakabèhé lumahing jaringan pilihan telung dimensi bisa standar kanggo nyetel wangun bukaan saka bahan mentahan wis dikarepake telung dimensi kanggo tampilan luwih saka tujuan pengawasan kualitas beda ing struktur tingkat. saka instalasi kanggo pilihan standar telung dimensi saka rencana adaptif.


Wektu kirim: Jun-03-2019