• spanduk sirah

Kawat Besi

  • Kawat PVC

    Kawat PVC

    Paket Kawat Plastik Deskripsi Produk Kawat PVC plastik dibungkus nganggo kawat partikel seragam, kawat galvanis, lapisan kasebut nduweni adhesi sing kuat, gloss apik, keseragaman lapisan, ketangguhan dhuwur, tahan karat sing apik, lan liya-liyane, produk kanggo diikat, konstruksi, dekorasi lan industri liyane.Kawat galvanis berkualitas tinggi sing digawe saka bahan mentah, liwat proses jero plastik lan kawat wesi galvanis kanggo nggawe kombinasi sing kuat karo anti-tuwa, anti-karat, anti-retak, lan liya-liyane, ...
  • Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

    Kawat wesi (kawat galvanis lan kawat anil ireng)

    Diameter kawat (ketebalan): 0.6-4mm Perawatan permukaan: galvanis, anil ireng, dilapisi PVC Packing: 1kg-50kg / roll, plastik ing njero & hessian njaba