• spanduk sirah

Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

bolong 18×16,17×15,14×14,12×12,30×30,40×40,50×50,60×60,70-100mesh, lsp Rega FOB Tianjin(USD/m2)
Bahan Fiberglass, plastik, nilon $0.1-0.35
Bobot 40-150g/m2
Jembar 0,2-2m
dawa 10m, 20m, 25m, 30m, 50m, 100m, 180m, 200m, lsp
warna Werna abu-abu, putih, biru, ijo, ireng, coklat, lsp

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan