• spanduk sirah

Babagan awake dhewe

Anping Huiling Wire Mesh Co., Ltd.

Anping Huiling Wire Mesh Co., Ltd. minangka produsen produk wire mesh kanthi sejarah luwih saka 30 taun.

Pabrik iki jembaré 120000 m2.Lan saiki kita duwe peralatan manufaktur 50 set lan peralatan uji kualitas 5 set.Kita bisa nyedhiyani gandheng kabel bolong, Filter disc, kabel wesi, layar jendhela lan produk bolong kabel karo jumlahe luwih saka 1500T saben taun.

Pasar utama kita yaiku:Eropa & Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan Afrika.

Kita mung ngasilake produk sing akurat kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif!

Kanggo Referensi Panjenengan

MOQ

50 gulungan / set

Sampel

Sample: kasedhiya

Syarat-syarat pembayaran

TT, LC, DA, DP, lsp

Ketentuan Rega

FOB, CNF, CIF, CFR, lsp

Pabrik lan Lokakarya Pengolahan

Pabrik lan Lokakarya Pengolahan 2
Pabrik lan Lokakarya Pengolahan 1
Pabrik lan Lokakarya Pengolahan 3

Informasi Kontak

Anping Huiling Wire Mesh Co., Ltd.

Situs web: www.huilingwiremesh.com

Kontak Person: Kanny

Mob&Wechat: 86 13676836777

E-mail:kannykc@163.com

            kannyshi@163.com