KAMI Nyedhiyakake PRODUK BERKUALITAS

Produk Unggulan

  • Jaring kawat baja tahan karat

    Jaring kawat baja tahan karat

    1. Bahan baku: 201.202.302, 304 304L 316 316L.2. Pengukur: a.Diameter kawat: 0.01mm-5mm b.Mesh: 3-500 mesh c.Jembar: 0,5m-5m d.Dawane : 30m 3. Cara Anyaman : a.Tenun polos b.tenun kepar c.Tenun Walanda 4. Kapabilitas a.tahan asam, b.tahan alkali c.tahan suhu dhuwur d.gaya tarik dhuwur e.nyandhang resistance

  • Pagar Wire Mesh

    Pagar Wire Mesh

    Bahan kawat baja karbon rendah, kawat galvanis, kawat dilapisi PVC Harga FOB Tianjin: $8.8-25.5usd/set Wire Diameter 3.0mm-6mm Ukuran Mesh 50 × 100,50x200mm, 60x200mm, minangka panyuwunan Panjenengan Dhuwur / Jembar Dhuwur 1.0-2.0m, Jembaré 1.5-2.5m Perawatan Lumahing Galvanis, lapisan PVC Kaluwihan 1) Pos pager digawe karo tuang beton, kanthi biaya murah.2) Kekuwatan dhuwur, stabilitas sakabèhé apik.3) Lapisan lapisan plastik warna nduweni efek anti-karat lan dekoratif sing apik.4) Lingkar pagar nduweni ...

  • Layar kaca fiberglass & kaca jendela plastik

    Kaca Jendela Kaca & Jendela Plastik...

    Mesh 18×16,17×15,14×14,12×12,30×30,40×40,50×50,60×60,70-100mesh,dll Harga FOB Tianjin(USD/m2) Bahan Fiberglass,plastik ,nilon $0.1-0.35 Bobot 40-150g/m2 Jembar 0.2-2m Dawane 10m,20m,25m,30m,50m,100m,180m,200m, etc Werna Grey, putih, biru, ijo, ireng, coklat, lsp

  • Wire mesh sing dilas

    Wire mesh sing dilas

    Mesh/Aperture 1/2'', 1/4'', 3/4'', 1'', 5/8'', 2'', etc. Harga FOB Tianjin (USD/Roll) Perawatan permukaan Electro galvanis, Panas -dicelup galvanis, lapisan PVC $2-39/ROLL Packing Kertas anti banyu lan plastik Jembar 0.2-2m Panjang 10m,20m,25m,30m utawa pelanggan dijaluk Diameter kawat 0.35mm-3mm

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

Katrangan singkat:

Anping Huiling Wire Mesh Co., ltd.minangka produsen produk bolong kawat kanthi sejarah luwih saka 30 taun.
Pabrik iki jembaré 120000 m2.Lan saiki kita duwe peralatan manufaktur 50 set lan peralatan uji kualitas 5 set.Kita bisa nyedhiyani gandheng kabel bolong, Filter disc, kabel wesi, layar jendhela lan produk kabel bolong liyane karo jumlahe luwih saka 1500T saben taun.
Pasar utama kita yaiku: Eropa & Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan Afrika.
Kita mung ngasilake produk sing akurat kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif!

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Efek saka papan panggonan struktur modeling aperture lumahing layar

    Struktur modeling aperture layar bisa dicetak.Lapisan pamriksa kualitas sing beda-beda dipilih kanggo permukaan layar.Keperluan kekandelan pangolahan teknis saka lapisan bolong sing diwenehake dening pamriksa kualitas sing beda yaiku keseragaman lan instalasi sakabèhé saka kualitas...

  • Masalah apa sing kudu digatekake nalika nginstal permukaan net pager

    Syarat kanggo instalasi permukaan pager yaiku produk sing dipilih kanthi inspeksi kualitas, kalebu tahan suhu dhuwur, anti-tuwa lan tahan karat.Bentuk permukaan bolong minangka instalasi telung dimensi sing apik banget.Wangun lan tingkat bolong ...